Една от героините на Световното първенство за жени до 23

...
Една от героините на Световното първенство за жени до 23
Коментари Харесай

Силвана Чаушева: Получавах поздравления от Италия след всеки мач

Една от героините на Световното състезание за дами до 23 години в Словения, спечелила с отбора на България бронзов орден от Мондиала – Силвана Чаушева, разкрива, че тимът е вярвал още през цялото време в себе си и възможностите си да реализира нещо значимо. Ето какво съобщи диагоналът на волейболистките за триумфа:

" Не знам за хората, отвън тима, само че аз персонално, както и девойките, всички ние вярвахме, че можем да реализираме триумф. И може би точно тази религия спомогна за тези медали ", декларира волейболистката. Чаушева изрече големи благодарности на треньорката Антонина Зетова, която била голям фактор за триумфа и е направила по този начин, че да се усещат всички като едно огромно семейство:

" Да, медалът ни струваше доста старания, само че аз съм щастлива и не скърбя за сложните моменти, тъй като за мен волейбола е наслаждение. Имахме страхотни преживявания, които ще останат задълго в съзнанието ми. Започнахме с дълъг лагер, само че доста прелестен, не се усети по какъв начин протичаше, с помощта на това, което направи треньорката за нас. Накара ни да не усещаме умората, да не ни писне от тренировки, сподели ужасно отношение и бяхме едно огромно семейство, което рядко се вижда в един народен тим ".

Силвана Чаушева, която продължава кариерата си в Италия за новия сезон изрази удовлетворение, че достижението на отбора ни е имало отзив и на италианска земя. Тя разкри, че е получавала поздравления след всяка победа от новия си клуб Унет Ямамай, като това внимание е било ужасно за нея. То пък я задължава от тук нататък да дава всичко от себе си в идния шампионат на Апенините, като волейболистката ни отпътува за Италия в събота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР