За тези, които е измамила, разкриването на лъжите на Бел

...
За тези, които е измамила, разкриването на лъжите на Бел
Коментари Харесай

Най-лошата измамница в Instagram Бел Гибсън „има нужда от помощ и затвор“, казва брат й

За тези, които е измамила, разкриването на лъжите на Бел Гибсън пристигна като голям потрес – и даже членовете на фамилията имат вяра, че това е тежко пробуждане повикване “ е в реда на нещата.

Опозорената уелнес звезда заблуди хиляди, откакто лъжливо твърдеше, че е излекувала терминалния си рак на мозъка посредством здравословно хранене и естествени средства, като нейната болна ловкост даже въодушеви същински заболели почитатели да се откажат от химиотерапията в интерес на различни лекувания.

Като млада самотна майка, която изглеждаше здрава, макар че явно е преодоляла значими трудности, историята на Бел беше завладяваща. И когато тя сътвори своя акаунт в Instagram, Healing Belle, при започване на 2013 година, доста от тези, които обезверено търсят лек, се събраха да последват образеца й с вярата, че нейните предписания за пълноценна храна в действителност са чудодейни.

Сега братът на Belle Ник Гибсън изрази смут от дейностите на сестра си и има вяра, че тя заслужава да излежи затвор като от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР