Аз съм жена на 30 години с една дъщеря и

...
Аз съм жена на 30 години с една дъщеря и
Коментари Харесай

„Най-добрият ми приятел от мъжки пол ми призна, че ме обича – трябва ли да го пробвам?“

Аз съм жена на 30 години с една щерка и съм сама от две години, откогато се разделихме с Моят избраник. Работих върху тази връзка дълго време в името на щерка ни, само че се веселя, че към този момент не сме дружно, макар че от време на време ми е мъчно.

Ставам уединен, само че имам мъжки най-хубав другар, който е прелестен за мен и щерка ми. Познаваме се от младежи и имахме къс флирт преди години, само че в никакъв случай не съм мислила за него като за гадже. Той е доста хубав и е доста занимателен – щерка ми го обожава – само че е малко друмник, защото в никакъв случай не се задържа на работа доста дълго и постоянно има някаква „ скица “ в деяние.

За да преминем към тематиката, той призна, че е влюбен в мен и счита, че евентуално е от години, само че не счита, че може да ми предложи доста, тъй че в никакъв случай не е бил задоволително самоуверен да каже нещо. Мисля, че единствената причина, заради която сподели нещо неотдавна, беше, че и двамата бяхме изпили няколко чаши вино и си припомняхме предишното.

Той е индивидът, с който извозвам най-мн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР