Марокански търсещ убежище, който уби пенсионер на улицата като отмъщение

...
Марокански търсещ убежище, който уби пенсионер на улицата като отмъщение
Коментари Харесай

Търсещ убежище осъден на доживотен затвор за отмъщение за убийство на пенсионер в конфликта Израел-Хамас

Марокански търсещ леговище, който умъртви пенсионер на улицата като " възмездие " за спора Израел-Хамас, беше наказан на пожизнен затвор с най-малък период от 45 години.

45-годишният Ахмед Алид намушка Терънс Карни, 70-годишен, шест пъти в центъра на Хартълпул рано на 15 октомври – осем дни откакто Хамас атакува Израел. Минути по-рано той се опита да убие своя съквартирант, християнин и някогашен бодибилдър Джавед Нури, като нахлу в спалнята му и го хакна, до момента в който спи.

Алид извика „ Аллаху Акбар “ – „ Бог е популярен “ – по време на нападението в утвърдените от Министерството на вътрешните работи квартири за търсещи леговище, преди да избяга на улицата, към момента въоръжен с нож. Запис от камерата на звънеца демонстрира, че господин Карни, който се разхождаше в центъра на града, извика „ Не, не “, когато беше намушкан от непознатия.

Прокурорите от Кралския съд в Тисайд споделиха, че не е било гневна офанзива само че тенденциозен опит да се нацели тялото на господин Карни неведнъж, преди той да си тръгне, оставяйк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР