Катрин Райън разкри откровено за брака си със съпруга си

...
Катрин Райън разкри откровено за брака си със съпруга си
Коментари Харесай

Катрин Райън хвърля въпросителна върху брака с честно признание в спалнята

Катрин Райън разкри искрено за брака си със брачна половинка си Боби Кутстра – правейки едно изключително искрено самопризнание.

Двойката, която се срещна за първи път и се влюбиха един в различен като младежи, потеглиха по разнообразни пътища след гимназията, защото куотърбекът Боби искаше да се концентрира върху кариерата си в американския футбол. Две десетилетия по-късно те се засякоха в пъб в Онтарио, Канада, до момента в който Катрин снимаше епизод от предаването за предшественици на BBC Who Do You Think You Are?

В поврат на събитията напряко на rom-com, всичките им остарели усеща се върнаха и Катрин бързо осъзна, че Боби постоянно е бил този за нея. Събраните още веднъж детски любовници оповестиха любовта си един към различен на гала за гражданско партньорство през 2019 година, за разлика от обичайна бяла женитба. Както 40-годишната Катрин изясни по време на епизод на Шоуто на Джонатан Рос: „ Нямаше потребност да обличам бяла рокля и да се преструвам на девствена, този транспортен съд отплава! “

Колкото сантиментално истор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР