Неведнъж чухме по време на настоящия сезон на Ергенът, че

...
Неведнъж чухме по време на настоящия сезон на Ергенът, че
Коментари Харесай

Маги - гадже на бившия годеник на Анелия

Неведнъж чухме по време на сегашния сезон на " Ергенът ", че Маги е фаворитка на милионера Алек Младенов. Блондинката се трансформира бързо в бодилче в очите на останалите участнички и в тази ситуация по всичко наподобява, че още веднъж сме очевидци на удостоверение на поговорката, че крушката постоянно си има и опашка.

Маги бе упрекната, че прекалено много парадира с любовта си към първокласния метод на живот. Самата тя бе декларирала по време на един от епизодите на сантименталното риалити, че няма метод да отиде на палатка, даже и да става дума за сантиментално прекарване с мъжа на фантазиите й - Алек Младенов.

Любовта й към лукса обаче, има солидна предистория. Неслучайно Маги е привикнала на скъпи облекла, бижута и екскурзии. И не, не е работила неуморно и непрекъснато, с цел да си разреши сходен метод на живот. Просто е имала богато гадже.

Наскоро русокоската се похвали в шоуто пред останалите участнички, че работи по 16 часа дневно, с цел да може да живее добре. Тази работа обаче й е уредена от някогашния й другар. А той, както излиза наяве, не е какъв да е, а някогашният избраник на фолкпевицата Анелия - предприемачът Любомир Захаринов. 

Оказва се, че Маги е била гадже и с богаташа Любомир Захаринов, който до напълно скоро топлеше леглото на фолкпевицата Анелия, с която изглеждаха бясно влюбени, само че приказката им завърши доста бързо.

Изглежда по времето, когато Маги е била със Захаринов, е била бясно влюбена освен в него, само че и в парите му, като дори си е направила и специфична татуировка с името му.

Според осведомени към днешна дата към името " Любо " е добавена една буквичка и станало " Любов ", с цел да не смущава бъдещите си ухажори, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР