Тази вечер в Хелс кичън се завърнаха част от най-добрите

...
Тази вечер в Хелс кичън се завърнаха част от най-добрите
Коментари Харесай

Зайците изядоха старите кучета в Кухнята на ада

Тази вечер в " Хелс кичън " се завърнаха част от най-хубавите готвачи от сезон 5 - спечелилият Станислав Иванов, подгласничката му Виолета Стоянова, както и Цветомира Стоянова, Виктор Ковачев и Васил Кацаров.

Те описаха какво се случва с тях след края на предаването и това впечатли началник Виктор Ангелов, който се зарадва, че са се развили съществено с добитите при него умения.

След това тимът на ветераните трябваше да мери сили против актуалните участници, които са с черни куртки - Димитър Красенов, Иван Сарамандов, Лъчезар Чоткин, Никол Росенова и Станислав Димитров. Двете кухни бяха водени от Станислав при опитните кулинари и Никол при кандидатите, която бе с оранжева куртка.

Вечерта протече извънредно занимателно, само че и леко с напрежение. В последна сметка актуалните участници съумяха да изпреварят с доста малко предшествениците си и удариха първи звънеца с цялостен набор от издадени поръчки.

" Зайците изядоха старите кучета ", възкликна началник Ангелов, който бе извънредно благополучен от силата, кипяща и в двата тима.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР