Една майка, която останала бездомна и имала срив на психиката

...
Една майка, която останала бездомна и имала срив на психиката
Коментари Харесай

Удивителна съдба: Тя бе бездомна и имаше нервен срив след смъртта на сина си, но сега е милионер

Една майка, която останала бездомна и имала срив на душeвността откакто изгубила сина си след онкологично заболяване, се трансформира в милионер, написа " Мирър ", представен от Блиц. 42-годишната Ванеса Огдън от Куарндън, Англия, споделя, че е спечелила благосъстоянието си, като " оказва помощ на хората да следват фантазиите си ".

``
реклама

След усложненията си, майката на шест деца в този момент е на кориците на списания, купува си коли за по 150 хиляди паунда  и тази година нейният бизнес ще надвиши 1,7 милиона паунда.

И всичко това се случва, макар че тя работи единствено по няколко часа седмично.



Но това е доста надалеч от обстановката, в която се оказа Ванеса преди 15 години, когато петгодишният й наследник, Том, преди малко беше умрял от рядка форма на рак, която се е появила ненадейно. След това пък тя се разделила с колегата си и трябвало да живее сред другари и семейство.

След като претърпява нервозен срив, някогашната майка-домакиня взема решение да насочи тъгата си към обосноваване на другите в обществените медии и 10 години по-късно построява лична компания, която записва хора в онлайн курсове за образование.



Ванеса споделя: „ Напуснах учебно заведение без да получа тапия за приблизително обучение и забременях доста млада. Имах три деца, бях стопанка вкъщи без никакви умения. След като изгубих сина си, имах цялостно психическо разстройство, едвам успявах да действам, банкрутирах изцяло и най-после бях без дом и изгубих всичко ".

- Нямах нито стотинка на моето име, само че имах остарял компютър и отсядах при фамилията и приятелите си, тъй че имах достъп до интернет. "



С две деца, за които тя би трябвало да се грижи сама, Ванеса насочва вниманието си към другите и взема решение да сътвори мотивационна страница във Фейсбук, наречена „ Yummy Mummy “, с 12-седмична стратегия за намаляване за нови майки.

Но скоро хората били толкоз удовлетворени от резултатите на Ванеса, че били подготвени да платят за нейните препоръки. Тя прибавя: „ Научих всичко от YouTube и Гугъл и започнах да упражнявам хора, които желаеха да научат нови неща и ми заплатиха да направя курса.



През последните 12 години Ванеса е със брачна половинка си Бен и има още три деца.



Тя споделя: „ Винаги споделям, че помагането на хората е нещо, което ме направи по-добра. Не знам по какъв начин бих минал през този срив, без да съсредоточа силата си върху подпомагането на други хора. Дори не осъзнавах, че също по този начин оказвам помощ и на себе си. "







ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР