Един вот на недоверие няма да ни спре. Продължаваме!. Това

...
Един вот на недоверие няма да ни спре. Продължаваме!. Това
Коментари Харесай

Корнелия Нинова към депутатите: Стегнете се иначе пенсионерите и майките няма да си получат парите и облекченията

" Един избор на съмнение няма да ни спре. Продължаваме! ". Това съобщи вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова след гласуването на вота на съмнение към държавното управление.

" ИТН ”, „ Възраждане ”, ГЕРБ и Движение за права и свободи направиха безспорен непоследователен общ брой, обединени единствено от това да защитят интереса си. Ще продължим с държанието, което ви е познато в последните 6 години. Изпитали сме цялото жило на този модел на ръководство ", съобщи гя в коридорите на Народното събрание, представена от " Нова телевизия ".

Тя акцентира, че в идната една седмица наложително би трябвало да бъде призната актуализацията на бюджета.

„ Искам да обърна внимание преди раздаването на мандати на нещо значимо, на което държим през цялото време. Призовавам всички депутати да се стегнат и в идната една седмица да приемем актуализацията на бюджета. Ако до края на седмицата не бъде признат на 2 четене Законът за ДОО, пенсионерите няма да си получат нарастванията на пенсиите от 1 юли, майките с деца няма да получат данъчните облекчения за деца. Призовавам депутатите за отговорно държание към българския народ ”, сподели Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР