Един от водещите играчи на ЦСКА Джонатан Линдсет се превърна

...
Един от водещите играчи на ЦСКА Джонатан Линдсет се превърна
Коментари Харесай

Джонатан Линдсет подлуди цяла Европа

Един от водещите играчи на ЦСКА Джонатан Линдсет се трансформира в една от най-обсъжданите тематики в Европа, отбелязва организация " Блиц ". Причината за това беше насладата на норвежкия халф Джонатан Линдсет, откакто откри резултата при домакинската победа с 2:0 над Етър.

27-годишният полузащитник се разписа с глава и незабавно по-късно се хвърли в по-високата от един метър снежна стена, която беше формирана зад аутлинията пред бранш " Г " на стадион " Българска войска " след почистването на терена от падналия сняг.
 ЦСКА е най!
ЦСКА е най!

В шампионата ни

Особено внимание на насладата на Линдсет обръщат в Португалия, където авторитетното спортно издание " A Bola " излезе със заглавие: " Необичайно: Вкара гол... и чества със скок в снега ".

Друг португалски уебсайт - " Maisfutebol ", също не подминава дейностите на Линдсет и твърди: " Най-доброто празнуване за уикенда идва от България ".

В южната ни съседка Гърция също бяха впечатлени от скока на халфа на ЦСКА. Изданието " Metrosport " разгласява материал със заглавие: " Впечатляващата наслада на норвежец в България ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР