Един от важните ангажименти е осигураването на добрата комуникация и

...
Един от важните ангажименти е осигураването на добрата комуникация и
Коментари Харесай

Павлова: Юнкер и всички еврокомисари идват за откриването на председателството

Един от значимите задължения е осигураването на положителната връзка и разбирането на характерната и тежка терминология. Както има открито предписание, подписва се съглашение с Европейската комисия с генерална дирекция " Преводи ", която обезпечава качеството на превода. Това стана ясно от думите на министъра на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова по тематиката с обезпечаването на превода по време на другите събития.
Тя разгласи в ефира на Българска национална телевизия, че следва сключване на редица съглашения с производителите и работодателските организации за обезпечаването на качествените храни и питиета по време на председателството.
Темата за Западните Балкани, бъдещето на Европа през бъдещия бюджет и тематиката за конкурентноспособността са безспорни цели на председателството . Разбира се, всеки министър има ангажимент да показа приротиретите в своя бранш, разяснява още Павлова.
По думите й българското председателство ще бъде балканското председателство и по този начин ще подадем ръка на нашите съседи .
Наложи се малко по-рано да създадем откриването на председателството, ще дадем мощен старт на новата година с обичаен концерт, който се прави. На 5 януари ще имаме първите пленарни съвещания на най-високо равнище, които ще се проведат в България. Юнкер и безусловно всички еврокомисари ще дойдат тук . България ще бъде посетена от над 60 интернационалните медии, показани в Брюксел. На 4 и 5 януари България ще бъде във фокуса на Европа , съобщи Лиляна Павлова.
Ще се опитаме по един съвременен и интерактивен метод да покажем българското културно-историческо завещание, което имаме, сподели още министърът за председателството на България на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР