Един от новите футболисти в ЦСКА - Жан Карлос Бланко,

...
Един от новите футболисти в ЦСКА - Жан Карлос Бланко,
Коментари Харесай

Нов в ЦСКА: Мога да помогна за спечелването на шампионската титла

Един от новите футболисти в ЦСКА - Жан Карлос Бланко, даде първото си изявление за клубната телевизия " cska.bg ". Той показа, че към този момент се приспособява към ситуацията в отбора, привиква с напътствията на треньорите и опознава своите съотборници.

Колумбиецът разкри, че е дошъл в ЦСКА като централен нападател, само че е подготвен да играе на всяка позиция, на която преценяват треньорите. Той съобщи, че конкуренцията не го плаши и ще се бори за титулярно място в състава.

Бланко показа, че е прочел за славната история на клуба в интернет и знае, че ЦСКА постоянно се бори за всички титли, а той счита, че може да помогне на отбора да ги завоюва. 25-годишният футболист разгласи, че обича да играе пред цялостни трибуни и даде обещание на почитателите на ЦСКА, че ще остави сърцето си на терена за тима.

- Жан, направи няколко тренировки с ЦСКА. Как намираш ситуацията в тима?
- Много съм удовлетворен, че съм тук, в този огромен клуб. Вече направих няколко тренировки с тима и започнах да се приспособявам. Свиквам с напътствията на треньорите и опознавам своите съотборници. 

- Защо избра ЦСКА?
- Винаги съм мечтал да играя в Европа. Така се появи опцията да дойда в ЦСКА. Отбор, който се бори да стане първенец, а аз считам, че мога да дам своя принос за постигането на тази цел.

- Какво знаеш за ЦСКА?
- Получих доста информация за ЦСКА от интернет, тим, който гони високи цели и се бори за всички титли в страната.

- Как ти понася промяната на климата?
- Няма доста разлика, тъй като последно играх в Богота, където също е студено. Разликата е, че там надморската височина е по-голяма.

- Смяташ ли, че бързо ще се приспособиш към футбола в Европа и България?
- Това е концепцията, мисля, че моите сътрудници ще ми оказват помощ да се приспособявам и сработя по-бързо.

- В ЦСКА конкуренцията е доста огромна. Имаш ли характера и упоритостта да се наложиш в тима?
- Обичам конкуренцията, тъй като тя изисква повече от играча. Всеки би трябвало да се бори за титулярното си място, а това става единствено със себераздаване и всеодайност.

-  Какво мислиш за новите си съотборници?
- Имаме доста положителни футболисти в тима и се надявам, че ще се впиша добре. ЦСКА има положително притежаване на топката и практикува комбинативен футбол, а аз мисля, че това е доста значимо за един тим.

- ЦСКА е тим, който постоянно се бори за купа, купа и положително показване в евротурнирите. Какви са твоите упоритости?
- Моите упования са огромни. Наясно съм, че това е тим, който е печелил доста трофеи тук в България. Това е тим, който постоянно желае да печели, а аз желая същото. Надявам се да реализира доста триумфи с ЦСКА.

- ЦСКА има извънредно темпераментна аудитория, до каква степен това оказва помощ на един чужденец?
- Лично като футболист обичам да играя пред цялостни трибуни. Това постоянно стимулира футболистите. В Колумбия обичаме да играем пред доста почитатели.

- Разкажи ни малко за себе си. Кога и къде стартира да играеш футбол?
- Започнах да упражнявам футбол на шест години в моя роден град Кукута. На 16 години играех в първа дивизия с Кукута Депортиво, а по-късно за малко в Атлетико Уила. След това играх в Спортен клуб Толима, а през последните 3 години играх в Ла Екуидад. Когато бях на 17 години записах мачове с младежкия народен тим на Колумбия.

- На какъв пост обичаш да играеш?
- Дойдох в ЦСКА като централен нападател, само че съм подготвен да играя на каквато позиция ми кажат треньорите. 

- Какво искаш да кажеш на почитателите на ЦСКА?
- Искам да им кажа, че в мое лице имат състезател, който е подготвен да остави сърцето си на терена. Надявам се с тяхната поддръжка да оказа помощ на ЦСКА да завоюва още трофеи.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР