Един от най-реномираните отбори по футзал в Европа – сръбският

...
Един от най-реномираните отбори по футзал в Европа – сръбският
Коментари Харесай

Гранд по футзал идва у нас за шоу уикенд

Един от най-реномираните тимове по футзал в Европа – сръбският отличник КМФ Лозница Град, идва в София този уикенд (8-9 април), с цел да изиграе два другарски мача с българския първенец Амиго Северозапад. И двете срещи са с начален час 11:00 и ще се проведат в залата на Национална спортна академия в столицата. Входът за всички фенове на минифутбола у нас е свободен, а също така уредниците са подготвили разнообразни изненади за най-малките почитатели на футзала – и двата дни ще има томболи с атрактивни награди за децата по трибуните. 

Лозница е добре познато име на Стария континент, като постоянно попада в Топ 16 на Шампионска лига по футзал. От своя страна в лагера на Амиго Северозапад, в който личат имената на 13 национални състезатели, остават правилни на клубната си философия да сверяват часовника си, като мерят сили против някои от най-силните сформира в Европа. А идните два мача в НСА този уикенд ще бъдат същински подарък за всички почитатели на минифутбола в България.

Пълна стратегия за уикенда: 

08.04.2023 година (Събота) 11:00 ч. „ Амиго Северозапад “ - „ КМФ Лозница “ - зала „ НСА “ гр. София 

09.04.2023 година (Неделя) 11:00 ч. „ Амиго Северозапад “ - „ КМФ Лозница “ - зала „ НСА “ гр. София

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР