Един от най-популярните български бойци - Деян Топалски се качва

...
Един от най-популярните български бойци - Деян Топалски се качва
Коментари Харесай

Топалски: Явно трябва да нокаутирам Илиев, за да разбере, че е загубил!

Един от най-популярните български бойци - Деян Топалски се качва още веднъж на интернационалната ММА-сцена. Ето какво показа състезателят ни пред boec.bg по тематиката:

" Да сезонът стартира стремително. През миналия уикенд се организира републиканското състезание по кикбокс и нашият клуб бе показан от трима състезатели. Завоювахме една републиканска купа, един бронзов и един сребърен орден.

 Деян Топалски: Представянето на Конър Макгрегър е почтено за почитание
Деян Топалски: Представянето на Конър е почтено за почитание

" Представете си какъв брой време би изкарал Флойд Мейуедър в осмоъгълника... "

На тези, които се чудят дали да се запишат да упражняват или не ще кажа, че без значение дали ще е при мен или на друго място - просто би трябвало да стартират.

На 18 ноември в Астана ще се организира 44-то издание на локалната най-голяма организация, в което ще взема присъединяване и аз. Противникът ми се споделя Магомед Героев и е едно място пред мен в класацията на бойците в междинна категория на организацията.

Кикбоксът е първата ми обич. Истината е обаче, че с цел да си на равнище в даден спорт би трябвало да му се отдадеш изцяло. За да съм сполучлив в ММА аз би трябвало да упражнявам BJJ, битка, бокс и кикбокс и нямам опция да се съсредоточа единствено върху кикбокса. Избрал съм път напред и единствените мачове по кикбокс, които бих изиграл, са против Бранко Бабачев, който към този момент 3 години очаквам да събере храброст и този с Дани Илиев, с цел да му затворя устата, защото явно би трябвало да го нокаутирам с цел да разбере, че е изгубил ", съобщи Топалски.

 Даниел Илиев пред ТОПСПОРТ: Готов съм за победа на SFC 6, а Деян Топалски го чака нокаут!
Даниел Илиев пред ТОПСПОРТ: Готов съм за победа на SFC 6, а Деян Топалски го чака нокаут!

" Организацията на галавечерта през юни беше съвършена и изпипана до последния подробност "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР