Един от най-интригуващите сезони в родното волейболно първенство при мъжете

...
Един от най-интригуващите сезони в родното волейболно първенство при мъжете
Коментари Харесай

Двата мача на ЦСКА срещу бургаските отбори ще решат редовния сезон в НВЛ

Един от най-интригуващите сезони в родното волейболно състезание при мъжете е покрай края на постоянния сезон в Националната волейболна лига (НВЛ).

И в случай че преди остарялата на този шампионат в efbet Супер Волей, всички експерти определяха първенеца Хебър (Пазарджик) като безспорен любимец, а бургаския Дея спорт за сигурен финалист, то към този миг, в най-интригуващото състезание на България от 20 години, към момента няма нищо ясно и несъмнено.

4 кръга преди края на постоянния сезон и иден още един мач от 18-ия кръг (Славия - Нефтохимик), водач продължава да е отборът на ЦСКА, който събра състава си за присъединяване в шампионата едвам 2 седмици преди началото му, а в този момент възпитаниците на Александър Попов са решителен фактор в efbet Супер Волей.
Ако се следва волейболна логичност, то вицешампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) би трябвало да завоюват с лекост утрешния си дуел в София против новобранеца Славия, даже и да излязат с всичките си запаси, а по този метод ще поведат във краткотрайното класиране с актив от 42 точки.
До края на постоянния сезон остават тъкмо два основни дуела, които са непредвидими и които ще решат крайното класиране преди плейофите.

ЦСКА приема финалиста от Купата на България Дея спорт (Бургас) в София на 12 март от 18,00 часа. Успех за “червените ” ще остави действителни шансове на волейболистите на Александър Попов даже да завоюват постоянния сезон.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР