Един от най-добрите ни състезатели по вдигане на тежести в

...
Един от най-добрите ни състезатели по вдигане на тежести в
Коментари Харесай

Божидар Андреев след награждаването в Сливен: Изпращам добра година, треньорът – ще надграждаме

Един от най-хубавите ни състезатели по повдигане на тежести в последните годиниБожидар Андреев дефинира като ползотворна 2022 година.
Щангистът, за следващ път бе определен за Спортист №1 Сливен. Презгодината Андреев завоюва бронзов орден от Европейско състезание и сребро в изхвърлянето от Световния шампионат за мъже в Богота.
След награждаването, възпитаникът на СКВТ „ Христо Бъчваров “ пред Дарик радио си пожелаоще триумфи, като даде обещание да постави повече труд, старания и дисциплинираност, с цел да осъществя задачите си.
Предстои му присъединяване на Европейско състезание в Армения през април, като упоритостите му да са да стъпи на най-високото ходило на почетната стълбичка и да чуе химна в своя чест. Преди това ще се включи в централизирана подготовка с държавния отбор.

Чуйте още в аудиото:



„ След като още веднъж поехме верния път за подготовка, считам, че достигнахме до приблизително равнище, само че ни чака още доста работа “, показа за Дарик радио треньорът Пламен Братойчев откакто получи плакетза най-хубав треньор на Община Сливен за 2022 година.

Амбицията за орден в дуела отСветовното състезание е останала неосъществена, поради по-високо подготвително тегло за Божидар и погрешно потребление на високопланинска подготовка на националния отборпреди конкуренцията.

„ Самото място не беше за подготовка за Световно състезание на нашия тип спорт “, сподели още Братойчев и изясни за какво.

Чуйте в аудиото…



По решение на Постоянната комисия по спорт в общината на тържествената гала за награждаване на най-хубавите спортисти на Сливен бяха връчени спомагателни шест специфични награди. Получиха ги треньори на клубове и деятели.

Председателят на комисията Пламен Крумов, даде обещание още повече поддръжка за спорта в района.

Чуйте в аудиото..
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР