Областният управител на Русе Драгомир Драганов и заместникът му Георги

...
Областният управител на Русе Драгомир Драганов и заместникът му Георги
Коментари Харесай

Драгомир Драганов се срещна с футболистите на ЦСКА

Областният шеф на Русе Драгомир Драганов и заместникът му Георги Георгиев се срещнаха с футболистите на ЦСКА. Отборът е в крайдунавския град, с цел да организира следващата си подготовка на футболния стадион на комплекс „ Дунав “ преди решаващия мач за шампионската купа тази вечер в Разград сред „ алените “ и „ Лудогорец “. Футболистите на ЦСКА постоянно избират Русе за подготовката си преди срещите в Разград. Именно по тази причина Драганов поздрави „ армейците “ за откритата подготовка и по тази причина, че повече техни почитатели от района са имали опция да се допрян до звездите от тима. Привържениците съумяха да си вземат подписи и да се снимат с футболистите. „ Благодаря Ви, че избирате Русе и се надявам, че на всички места където отидете – в страната и чужбина, ще споделяте усещанията си от този прелестен град “, сподели Драганов. „ Ще се веселя да бъдете още по-чести посетители в града ни, тъй като Русе носи шанс “, добави регионалният шеф. Той бе безапелационен, че Областната администрация ще направи всичко по силите си, с цел да поддържа спорта и да притегли повече младежи.

„ Условията тук за тренировки са доста положителни. Това е един доста хубав и спокоен град, в който сме посрещани постоянно уместно и несъмнено има доста хора, които харесват футбола “, сподели треньорът Стамен Белчев. Той показа още, че „ Дунав-Русе “ заслужава да играе в елита.

В петък вечерта играчите на ЦСКА уважиха паметта на трагично починалия гений на „ Дунав-Русе “ Венцеслав Георгиев, който беше погубен от гръмотевица по време на подготовка на стадиона на „ драконите “ предходната година през август. Той е бил почитател на ЦСКА и малко след трагичния случай от клуба още веднъж уважиха паметта му, като сложиха фланелка с неговото име и №10 на аварийна пейка по време на мач с Берое.

Драганов и Георгиев се срещнаха и част от младежите към атлетическия клуб на ЦСКА.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР