Един от лидерите на Ботев (Враца) - Юлиян Ненов бе

...
Един от лидерите на Ботев (Враца) - Юлиян Ненов бе
Коментари Харесай

Юли Ненов: За мен е голяма изненада, че станах Играч на кръга, Божинов много ми помага

Един от водачите на Ботев (Враца) - Юлиян Ненов бе отличен за " Играч на 15-ия кръг " в Първа лига. Крилото показа, че извънредно благополучен от получената премия, допълвайки насладата си от обстоятелството да играе под управлението на треньора Сашо Ангелов.

Ненов бе безапелационен, че той и сътрудниците му ще създадат всичко по силите си, с цел да победят Левски посред " Герена " в идващия кръг от шампионата.

" Благодаря първо за премията, Чувствам се съвършено в Ботев Враца. Бях до неотдавна в Дунав и мачът бе специфичен за мен. Имах дребни терзания, тъй като като откривахме стадиона в Русе паднахме с 2:3 от Локо Пд. Имах терзания да не се случи още веднъж, само че мачът мина добре за нас ", стартира Ненов.

" Не знам за какво са дали своят вот за мен треньорите. Може би съм се справил и съм оказал помощ и евентуално поради това са дали своят вот. И за мен бе изненада да схвана, че съм Играч на кръга. Беше прелестно " продължи футболистът.

" На Левски ще му е доста мъчно против нас. Ще се постараем да не си го изкарат на нас за загубата от Черно море, дори ще се опитаме ние да ги бием. Не желая да издавам какво сме си говорили с Божинов. Това си е сред нас. Той е в тима, с цел да оказва помощ с опита си. Лично на мен ми е оказал помощ ".

 Сашо Ангелов: Искахме повече успеха
Сашо Ангелов: Искахме повече успеха

" Две следващи домашен победи мъчно се реализират "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР