Един от четиримата министри на БСП в кабинета в Петков

...
Един от четиримата министри на БСП в кабинета в Петков
Коментари Харесай

Столът и на земеделския министър се разклати

Един от четиримата министри на Българска социалистическа партия в кабинета в " Петков " загрява за отговор на всеобщи митинги против себе си. По информация на Lupa.bg на земеделския Иван Иванов от квотата на Корнелия Нинова в държавното управление му трепери съществено под лъжичката поради предстоящи дейности на браншовици в идните дни.

Източниците ни показват, че на 22 март следва първа проява под министерските прозорци на бул. " Христо Ботев " 55, проведена от зеленчукопроизводителите, овощарите и картофопроизводителите.

Мотивите, с които те ще желаят оставката му, са цялостна липса на поддръжка за бранша, както и до момента непредставената визия за цялостната политика за развиването му от клетвата на Иванов до момента. " Оставени сме сами в рецесията. А внимание се обръща единствено на следствията от глобите, наложени против Русия, до момента в който браншът тъне в забвение ", оплакват се те.

Недоволството от ниските ставки по обвързана поддръжка при картофопроизводителите пък е подсилено и от обстоятелството, че в новия програмен интервал трапезните картофи няма да бъдат подпомагани, а плодове и зеленчуци са с най-ниските ставки по Стратегическия проект до 2027 година за развиване на земеделието и селските региони. Неговият старт е от 2023 година

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР