Един човек е загинал, а двама са в болница след

...
Един човек е загинал, а двама са в болница след
Коментари Харесай

Отново пътен ад: Микробус и кола с чужда регистрация се блъснаха близо до Ямбол. Има загинал

Един човек е умрял, а двама са в болница след злополука на пътя Лесово - Елхово в региона на ямболското село Гранитово, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Ямбол (ОДМВР) Татяна Павлова. Сигналът за конфликта сред лек автомобил с задгранична регистрация и товарен микробус е постъпил малко след 14:00 часа.

Движението е лимитирано и в двете направления, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ). Трафикът за леки коли се реализира по обходен маршрут: Елхово - път III-7902 - Маломирово - Раздел - Голям Дервент - Вълча поляна - Малко Кирилово - път I-7 и назад. Тежкотоварните коли изчакват на място.

В страната през миналото денонощие са регистрирани 38 тежки пътнотранспортни катастрофи, напомня Българска телеграфна агенция. Загинали са петима души, а други 49 са ранени, оповестяват от Министерство на вътрешните работи на интернет страницата си.

На фона на продължаващата война по пътищата, през днешния ден в 12.00ч. родственици на починали при произшествия се събраха пред Народно събрание с искане за доживотни присъди на убийците на пътя.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР