Двукратният световен Супербайк шампион и MotoGP коментатор Нийл Ходжсън очаква

...
Двукратният световен Супербайк шампион и MotoGP коментатор Нийл Ходжсън очаква
Коментари Харесай

Мотоциклетен шампион очаква играта между Дови и Маркес в MotoGP да загрубее

Двукратният международен Супербайк първенец и MotoGP коментатор Нийл Ходжсън чака " фойерверки " в борбата за купата в кралския клас на мотоциклетизма сред Марк Маркес и Андреа Довициозо този сезон. Според него в хода на сезона напрежението ще пораства доста, а зрелището ще надмине случилото се през сезон 2017, когато международният първенец бе избран във финалното съревнование. Въпреки мощното показване и на други водачи, Ходжсън не счита, че трето лице ще може да се намеси в битката.
" Не желая да проявя пренебрежение към останалите водачи, само че борбата ще бъде сред Довициозо и Маркес. Роси несъмнено ще завоюва едно или две надпревари, само че не съм сигурен, че моторът е задоволително благонадежден за шампионата. Маверик също срещна проблеми. Има дълъг лист от водачи, които може да вземат победи този сезон, само че когато приказваме за купата, има единствено двама души ", безапелационен бе Ходжсън.

I have no comment just congratulations @AndreaDovizioso #DesmoDovi #Dovi04 #Forzadovi pic.twitter.com/gjghJH3bcG
— Dodo (@dodo_rachmadi) March 18, 2018
" Андреа в действителност ме изненада с успеха над Маркес още веднъж в последния завой. Според мен Дови имаше преднина през целия уикенд – към 0.1 секунда най-малко. Това значи, че Маркес бе на абсолютния си предел. Той можеше да играе леко мръсно и да го допре с гумата си, само че не го направи. Мисля си обаче, че това следва. Познавам динамичността на тази обстановка. Най-малко желая да видя двамата най-бързи водачи да паднат в последния завой, само че мисля, че това следва ", добави някогашният първенец.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР