Двойното убийство разтърси Бургас през лятото на 2021 година. Животът

...
Двойното убийство разтърси Бургас през лятото на 2021 година. Животът
Коментари Харесай

Убийства без аналог. Доживотен затвор за убиеца на брокерката Т...

Двойното ликвидиране раздруса Бургас през лятото на 2021 година. Животът на брокерката Теодора Бахлова и на Юмер Мехмед беше лишен по еднакъв метод. След като жертвите са убити, телата им са разчленени, сложени в бидони с киселина, а по-късно заровени в чували. Според прокуратурата тези убийства нямат аналог в правосъдната процедура.

„ Рядко се случва една и съща персона да умъртви двама души, близки другари по подобен метод и още повече след тяхното ликвидиране да постъпи с трупните остатъци по възмутителен и сочещ липса на човещина метод. Както Теодора Бахлова, по този начин и Юмер Мехмед са били подложени след гибелта си на извънредно по своя темперамент обругаване ", съобщи прокурор Десислава Трифонова.

„ Няма аналог в историята, най-малко аз не познавам –изключително брутално, ще останат в криминалистичните летописи вечно ”, добави Димитър Вълчев, юрист на фамилията на Теодора Бахлова.

Убиецът Станимир Рагевски е наказан да заплати и общо 400 000 лв. кръвнина на дъщерята и майката на убитата брокерка, както и общо 40 000 лв. на майката и приятелката на Мехмед.

 

„ Никаква присъда няма да върне майка ми, нито ще бъде по-малка тъгата ми, само че съм безпределно щастлива, че правосъдната ни система даде съответна присъда на, не мога да го нарека, човек ”, показа дъщерята на брокерката.

.

По време на целия развой Станимир Рагевски резервира безмълвие. Мотивите за убийството на брокерката е спор за парцел. Предполага се, че 28-годишният Юмер е премахнат, тъй като е изнудвал Рагевски за пари, защото е знаел за убийството на Бахлова.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР