Двойката, която имаше най-краткия брак по-малко от една година вече

...
Двойката, която имаше най-краткия брак по-малко от една година вече
Коментари Харесай

Поли на Благо го разби на пух и прах: Не го съжалявайте, не е останал без жена!

Двойката, която имаше най-краткия брак по-малко от една година към този момент самоуверено продължава напред в живота си. В стори в обществената мрежа 27-годишната Поли отново дава отговор на въпроси на любопитните си почитатели.

Прясно разведената някогашна на Благо пусна фотография в Инстаграма си на букет красиви рози, очевидно подарък от новото й гадже. Поли не може да скрие от почитателите си какъв брой е щастлива, че се е освободила от футболиста  и загатна, че новия й мъж я прави доста щастлива. Така, както не е била в никакъв случай с много по-възрастния от нея Благой.

В последващо стори брюнетката е безапелационна, че от страна на Благой не усетила никакво особено отношение към себе си като негова брачна половинка и го попиля като сподели, че някогашния й брачен партньор въобще не е за жалост и доста скоро ще забърше идната си подред жена,

В обществената мрежа незабавно започнаха мнения и полемики кой ли е новия на богаташката хотелиерка наследница. По-наблюдателните  подозират, че Алекс Робев може да е индивида до Полина. С който хубавицата се тагва постоянно в Инстаграм. Но би трябвало да отбележим, че той е много по-млад от нея, тя е на 27, а той е роден през 2002 година и е едвам на 21. Но дали той е тайнствения й мъж остава мистерия.

 

Тагове: new Полина Спасова Поли на Благо ново гадже Джизъса благой георгиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР