Двойка, сключила брак преди 4-5 години, установила, че не може

...
Двойка, сключила брак преди 4-5 години, установила, че не може
Коментари Харесай

След 4 години анален секс, двойка разбра, че там няма забременяване

Двойка, сключила брак преди 4-5 години, открила, че не може да има деца. Една от постоянно засяганите нещастия на репродуктивността би могла да засегне редица фамилии и да бъде виновна за една опустошителна болежка. Тук е доста значимо да споделим, че въпросните потърпевши нямат нищо общо с сходни проблеми! Единствената неточност при опитите за забременяване е, че и двамата са залагали на неверната дупка.
Сега ще питате, по какъв начин е допустимо всичко това и по какъв начин някой би схванал какво вършат положителните хора в леглото? Отговорът идва благодарение на медицината и няколко гинеколога, които удостоверили, че булката е почтена и явно - анално податлива!
Установявайки неналичието на всякаква просвета, лекарите побързали да подскажат на мъжа, къде би трябвало да насочи половото си въздействие. Така или другояче, медицината е помогнала много, тъй като се оказало, че лекарите посетили село покрай китайския Бижье и открили, че след брака, 24-годишната дама не можела да зачене, въпреки и да била в чудесно здрава, бащата също нямал недоволства.
Поради неналичието на рожба, младите давали всичко от себе си, само че отново без триумф. Д-р Лиу Хонгмей се зачудил на описанието на половото прекарване, което съгласно дамата, било постоянно "необичайно мъчително ".
Необичайно? Моме, неверната дупка, моме! Учени от Анадола също следели половата самодейност, само че уви, останали разочаровани от развиването!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР