Дворецът Кенсингтън официално потвърди новината, че херцогинята на Кеймбридж Катрин

...
Дворецът Кенсингтън официално потвърди новината, че херцогинята на Кеймбридж Катрин
Коментари Харесай

Как ще се казва бебето на Кейт Мидълтън

Дворецът Кенсингтън публично удостовери новината, че херцогинята на Кеймбридж Катрин чака трето дете.

" Херцогът и херцогинята на Кембридж са радостни да разгласят, че херцогинята на Кембридж чака трето дете. Кралицата и членовете на двете фамилии са очаровани от новината ", се споделя в известието.

Както при предходните ѝ бременности, Кейт Мидълтън страда от утринно гадене, ето за какво ще отсъства от публични събития.

Не се оповестява по кое време ще се роди новото бебе, само че английските букмейкъри към този момент вършат залагания за името му. " Харпърс базар " написа, че уеб страниците за залагания към този момент са пуснали коефициентите си.

На първо място измежду имената за момиче се класира Алис, което значи " доблестен ", " благороден ", " величествен ". Според някои името е доста уместно за кралски престолонаследник. Освен това, в кралски жанр по този начин са се наричали втората щерка на кралица Виктория и майката на принц Филип (прабабата на принц Уилям).

 Потвърдено: Кейт Мидълтън още веднъж бременна
Потвърдено: Кейт Мидълтън още веднъж бременна

Очаква трето дете

След Алис се подрежда името Елизабет. Ако изберат него, това ще бъде отдаване на респект към кралицата. Елизабет е и второто име на Кейт Мидълтън (Катрин Елизабет " Кейт " Мидълтън ).

В листата попадат още Виктория и Александра.

В случай, че принц Джордж и принцеса Шарлот имат братче, догатките са за името Джеймс. Така се споделя и братът на херцогинята.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР