След като стана ясно, че Кейт Мидълтън обработва с фотошоп

...
След като стана ясно, че Кейт Мидълтън обработва с фотошоп
Коментари Харесай

По случай рождения ден на Шарлот - нова снимка от Кейт Мидълтън

След като стана ясно, че Кейт Мидълтън обработва с фотошоп фотосите, които разгласява на формалния профил на принца и принцесата на Уелс, всички имат едно мислено, когато в някоя от новите изявления като фотограф е посочена точно тя.
 Принц Луис навърши шест години, а майка му още веднъж означи празника със фотография
Принц Луис навърши шест години, а майка му още веднъж означи празника със фотография

За наслада на всички почитатели на семейство Уелс

Затова и доста от почитателите на профила не бяха сигурни дали за рождения ден на Луис на 23 април ще получат нормалната фотография на принца, дело на майка му - с годините Кейт наложи като традиция сама да прави портрети на децата си по случай рождените им дни.

Е, фотография на принц Луис имаше. А през днешния ден, 2 май, получаваме и нова фотография на принцеса Шарлот, която навършва девет години. " Честит рожден ден, принцеса Шарлот! Благодарим на всички за благите пожелания през днешния ден ", гласи текстът към фотографията.

Малката принцеса е гледа усмихната към обектива на майка си, като усещане ни прави доста дългата й коса, както и цветовете, в които я виждаме в последно време - тъмносиньо и винено алено.
 Снимка 626318

С портрета на принцеса Шарлот принц Уилям и Кейт Мидълтън не престават традицията да разгласяват нова фотография на по случай рождените им дни. Тя стартира още с първия рожден ден на към този момент 10-годишния принц Джордж, напомнят People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР