След снощния финал на Ергенът“ и покъртителното решение на Алек

...
След снощния финал на Ергенът“ и покъртителното решение на Алек
Коментари Харесай

Най-мразеният Ерген! Нетът гърми от гаври с Алек Младенов!


След снощния край на „ Ергенът “ и покъртителното решение на Алек Младенов да не се появи пред Магдалена и Надежда , а да ги изпрати с видео известие, през днешния ден интернет гърми от хейт против предприемача.



Публични персони, известни певици и актьори безусловно попиляха Алек поради немъжкарското държание, а зевзеци засипват обществените мрежи с подигравателни мемета.



Най-често упреците са свързани с майка му и коренната смяна в отношението му, откакто чу мнението й за девойките. Мъжката публика в онлайн пространството пък оприличава Младенов на жена или най-малко – мъж с леви пристрастености.



„ От мама по-добра няма! Sincerely, The Kissing machine “, е едно от най-разпространяваните мемета. Факт е, че през целия сезон Алек не спираше да целува девойките и от всички участнички единствено две останаха ненацелувани от него. Истинска Машина за целувки!



Разпространява се и малко стори, в което Алек меси питка, а зад него мъж му оказва помощ, като му държи ръцете . „ Избраницата бе оповестена от дълго време “, красноречиво написа под видеото.
                             

Припомняме, че както първи Intrigi. bg разкри, на финала нощес Ергенът не избра нито една от момите. Той нямаше и смелостта да се изправи очи в очи с тях и да им заяви за решението си, а записа видео послание.



Заради неналичието на „ топки “ Алек се трансформира в най-мразения Ерген в историята на риалити шоуто.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР