Ергенът Алек Младенов избяга от Маги и Надежда, но не

...
Ергенът Алек Младенов избяга от Маги и Надежда, но не
Коментари Харесай

Бившите „ергенки” Пам и Елена смазаха Алек лице в лице: Кога си бил истински?

Ергенът Алек Младенов избяга от Маги и Надежда, само че не съумя да се измъкне от гнева на участничките в предния сезон на „ Ергенът ” Пам Велидис и Елена Сергова. Те го подложиха на тежък вербален обстрел в коментарното студио на риалитито в „ Преди обед ” по bTV.

„ Не би трябвало да те е позор, когато изпитваш боязън ”, съобщи му непосредствено Пам Велидис, намеквайки много ясно, че държанието на финала е било на страхливец.



„ Да се разделиш с някого със известие или видео - това е повече от това, което би трябвало да понесе една жена ”, сподели още Пам. Тя непосредствено му зададе по кое време е бил същински - когато е целувал девойките или когато е станало ясно, не че е влюбен нитов Маги, нито в Надежда.

„ За мен целта е какво желая аз ”, това беше най-конкретният отговор, който ѝ даде Алек Младенов.



Финалистката от „ Ергенът ” 2 Елена Сергова също не му елементарни за финала на шоуто. „ Не е въпросът какво правиш, а по какъв начин го правиш ”, съобщи една от най-запомнящите се участничка в предаването.

Тя му изясни, че когато финалистките отиват за последната гала, те се усещат като че ли отиват към гилотината. „ Най-малкото имаш право да видиш очите на палача си ”, акцентира Елена.

„ Съжалявам за това, което си претърпяла ”, това беше отговорът на Алек.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР