Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не

...
Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не
Коментари Харесай

Те бяха една най-креативните двойки на Денсинг старс, но напуснаха шоуто

Танците са чудо, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отхвърли от мен, сподели Виктор

„ Dancing Stars “ влезе в безмилостната си фаза, в която журито и феновете наблюдават всяка стъпка на състезателите под микроскоп.Една от най-креативните двойки напусна танцовото шоу по bTV на крачка от полуфинала. Виктор Стоянов и Михаела се сбогуваха с фантазията да вдигнат купата, само че оставиха незабравима диря със смелите си провокации на паркета, мощните си послания и ефектна хореография. Двамата си потеглиха от конкуренцията след разтърсващ дуел против различен обичан тандем - синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър, написа Хотнюз.бг.

Трудното и финално решение кой да се раздели с дансинга и кой да остане да се бори за трофея взеха феновете.„ Танците са чудо, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отхвърли от мен “, сподели Виктор. Въпреки че измина дълъг път и сподели извънредно развиване в „ Dancing Stars “, Стоянов показва невзискателност и самоирония. Последният танц, изпълнен от него и Михаела, беше гореща самба с хип-хоп „ тен “. Във вечерта, в която всяка неверна стъпка можеше да се окаже крачка към изхода, оцеляха шест двойки.

Телевизионната водеща доктор Неделя Щонова и Атанас подпалиха фитила на танцовата вечер с взривяващо пасо добле. Поп звездата Дара и Джими се впуснаха в изящна румба, разкриваща дълбоки, чисти страсти. А каскадьорът Валери Григоров и Дорина сътвориха не танц, а филм със своя вихрен куикстеп.

Три двойки се показаха ослепително и получиха оптималните 40 точки от журито. Атрактивни и дръзки, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър внесоха мистичност, съблазън и доза експанзия с пасо добле. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор потвърдиха класата си с приказен фокстрот. Поп артистът Папи Ханс и Ани сътвориха съвършен театър на ръба на сериозното и занимателното, а изпълнителят постави зелената маска на Джим Кери и завъртя главите ни със самба.

След самостоятелните осъществявания журито подложи състезателите на още едно тестване - за първи път през този сезон участниците влязоха в уморителен танцов маратон. Всички двойки стъпиха по едно и също време на сцената и, без отмора, извършиха пет следващи танца в пет разнообразни стила. Победители в предизвикването, изискващо светкавична реакция и смела импровизация, станаха Неделя Щонова и Атанас.

В идващия епизод на „ Dancing Stars “ следва освен инфарктен   полуфинал, само че и двойна елиминация. Шестте двойки ще би трябвало да показват перфекционизъм, мощна душeвност и цялостна централизация, само че единствено четири от тях ще бъдат позволени до огромния край.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР