Сънувах един замък в далечината, когато се приближавам и влизам

...
Сънувах един замък в далечината, когато се приближавам и влизам
Коментари Харесай

Стойчо Керев в лична изповед: Христос ме повика насън, кодира целия ми живот!

" Сънувах един палат в далечината, когато се приближавам и влизам вътре, в една стая виждам един остарял човек с дълга бяла брада. Това беше Христос и ми споделя: " Ела, ела ". По-късно разбрах, че ми е кодирал целия живот. Това назовавам провидението, и тук споделям, че не съм болен набожен маниак, не съм еретик, това е мозъчен удар, който получаваш в младежките си години и няма връщане обратно. Това е сън, който съм сънувал в гимназията ", това описа Стойчо Керев пред Мон Дьо. В предаването " Събуди се " по Нова тв журналистът даде едно от най-личните си изявленията.

" Няма мощ, която да ме убеди в несъществуването на невидимото, тъй като аз съм се докоснал до него, почувствал съм го с кожата си, и с помощта на това в този момент вършим това изявление с теб ", добави Керев.

На въпроса по какъв начин би се описал с една дума, журналистът бе безапелационен. " Един гамен в положителния смисъл на думата, само че въпреки всичко не поисквам на някой да се срещне с хулигана в мен ", показа Керев, който като млад е бил част от агитката на ФК " Левски ".

" Бях вратар, когато играехме като дребни, и когато ми вкарваха гол, ставах и си тръгвах. Всички ми се молеха да се върна и да продължим ", връща се в младите си години Керев. Спомня си и, че е задържан от милицията два пъти тогава, точно поради агитки по мачове. Журналистът показа, че и негов добър другар, с който са били " хулигани " сега работи, като началник на полицейско ръководство в София, само че не загатва име. Припомни си и казусът, в който татко му е умрял, а той е трябвало да работи.

" Баща ми умря в една неделя, нагълтах се с хапчета, заспах и закъснях за срещата. По това време водех " Всяка неделя ". Казах на Кеворк Кеворкян какво е станало и той ме попита: " Искаш ли да спрем предаването моето момче? Само кажи и я спирам ". Аз се разплаках и му споделих, че ще работим ", напомни си Керев и съобщи, че за него Кеворкян е огромен мъжага.

Какво не обича в себе си журналистът? " Не обичам себе си, когато съм малоумен, а съм малоумен, когато съм влюбен. Най-големите ми неточности са там. В момента съм в уединен интервал, което значи, че съм с всичкия си ", сподели през усмивка той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР