Две мъртви кучета бяха намерени завчера на две от улиците

...
Две мъртви кучета бяха намерени завчера на две от улиците
Коментари Харесай

За пореден път! Откриха 2 мъртви кучета в центъра на Благоевград 

Две мъртви кучета бяха открити завчера на две от улиците в Благоевград. Първото е намерено на ул. " Илинден ", било е с ушна марка, а другото е открито в региона на ул. " Менча Кърничева ". Полицията е почнала следствие на аргументите за гибелта на кучетата, труповете им са закарани в общинския подслон за осъществяване на аутопсия, която да откри от какво са умряли.

Това е следващият случай на открити мъртви кучета в регионалния център. Само преди дни отровено куче беше намерено в храстите пред пощата, в центъра на града. " Някой трови четириногите ", разясняват благоевградчани, а протичащото се в последно време отприщва гнева на бранителите им.

Припомняме, че казусът с кучетата е измежду най-сериозните в общината. Той поляризира хората, част от които настръхнаха против глутниците от бездомни кучета, които обикаляха из града. Имаше и набези с потърпевши хора.

Друга част от благоевградчани бранят животните, потвърждавайки, че отношението към бездомните четириноги е нечовешко. Прави усещане, че в последно време броят на бездомните кучета по улиците понижа, само че пък зачестиха случаите на открити мъртви кучета. Май предсказаната война сред хората и кучетата към този момент взема жертви. От какво са умряли 2-те кучета открити в събота, ще съобщим.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР