Две групи от Сирия и Ирак са се опитали през

...
Две групи от Сирия и Ирак са се опитали през
Коментари Харесай

Задържаха 11 мигранти, опитали да преминат с български документи границата между Румъния и Унгария

Две групи от Сирия и Ирак са се пробвали през миналата нощ да преминат незаконно румънската граница в посока към Унгария през граничния пункт Нъдлак-2, употребявайки български документи за идентичност, оповестява „ Адежрпрес “, представена от БТВ.
Според известие на Граничната полиция в окръг Арад първата група се явила на граничния пункт в микробус с немска регистрация, ръководен от български жител. Пътниците били четирима мъже, които при инспекцията показали български персонални карти. Няколко минути по-късно на граничния пункт дошъл различен автомобил, ръководен от български жител, в който пътували седем чужденци. Те също се легитимирали с български документи за идентичност. И в двата случая граничните служители на реда са открили, че явилите се за инспекция лица не подхождат на фотосите на показаните персоналните документи.
 Организация на обединените нации: Сърбия е по-хуманна към мигрантите от съседите си Организация на обединените нации: Сърбия е по-хуманна към мигрантите от съседите си
Центровете за леговище и банкет в Сърбия са домакини на към 6000 мигранти и бежанци, само че още 1000 се чака да останат отвън центровете....
" Граничните служители на реда са прекратили пътуването на въпросните лица и те са били отведени в седалището на институцията за следствие. При последвалите инспекции е открито, че 11-те мигранти са жители на Сирия и Ирак - осем пълнолетни на възраст сред 18 и 46 години и трима малолетни на възраст сред 14 и 16 години, претенденти за леговище в нашата страна ", се показва в известие на Граничната полиция в Арад.
Двамата български водачи ще бъдат разследвани за трафик на мигранти, а 11-те сирийци и иракчани - за потребление на подправена идентичност и опит за нелегално прекосяване на държавната граница.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР