Две години след успеха на „Да оцелееш като родител“ Елисавета

...
Две години след успеха на „Да оцелееш като родител“ Елисавета
Коментари Харесай

„Да оцелееш като родител 2“ - 37 смешни и вълнуващи истории за най-трудната мисия

Две години след триумфа на „ Да оцелееш като родител “ Елисавета Белобрадова и Красимира Хажииванова – щурите глави от „ Майко блага! “ са подготвени да ви изненадат с неговото почтено и още по-смешно продължение – „ Да оцелееш като родител 2 “!

Някои ще кажат – е какво има да му се оцелява, то нищо и никаква работа, къде-къде по-трудно е да оцелееш в джунглата или в снежна вихрушка в планината! И вие сте прави, само че позволете на най-щурите родители в България да споделят с вас няколко образеца от родителската джунгла.

Втора част на най-забавния справочник по оцеляване с текстовете на Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Йоана Станчева, Оля Антонова, Аксиния Генчева, Илиян Любомиров, Александър Миланов, Ралица Попгеоргиева, Ангелин Балсамаджиев и Захари Карабашлиев ще ви създадат част от нормалните паники и безредици, през които идните и сегашни родители минават. Всичко това, преразказано по необикновено занимателен метод.



В „ Да оцелееш като родител 2 “ ще разберете по какъв начин се оцелява, когато си самотна майка на три деца? Как се претърпява хроничната отмалялост? Какво е да имаш „ друго “ дете? И за какво да чуеш, че си болна, от време на време е най-хубавото нещо на света?
От него ще научите и още:
Как да разберем дали сме бременни, или не сме
Кои са петте метода да кажем на мъжа, че ще става татко
Как да идем на маскено празненство, в случай че сме бременни
Проблем ли е секс по време на бременност
Кои са неприемливите положения за водене на дете на детска площадка
Как да беседваме с четиригодишно
Бърз справочник по приблизително обучение
Как да оцелеем по време на родителската среща – сцена за излагации
И още доста други.
Накрая няма да ни остане нищо друго с изключение на да си кажем, че каквото и да се случва, въпреки всичко значимото е да сме здрави и да се грижим за себе си, с цел да може и другите към нас да са добре. Защото това е то да си родител – едно безпределно премеждие, в което има от всичко по малко – и смях, и горест, и болежка, и наслада. Но всичко постоянно си заслужава и не бихме го заменили за нищо на света.
Стискаме зъби и продължаваме напред!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР