Две 15-годишни момчета са загинали при катастрофа, станалa през тази

...
Две 15-годишни момчета са загинали при катастрофа, станалa през тази
Коментари Харесай

Две деца загинаха в Търговищко, катастрофирайки с лек автомобил посред нощ

Две 15-годишни момчета са починали при злополука, станалa през тази нощ на междуселски път в община Попово, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

15-годишен недееспособен юноша е управлявал лек автомобил, а с него пътували още четирима малолетни на възраст от 13 до 15 години. На пътя сред селата Априлово и Конак Mercedes-ът излязъл от пътя и се e блъснал в дърво. По първична информация младежът, който управлявал автомобила, самичък е взел ключовете на колата.

При случая две от момчетата – лидерът и возил се на задната седалка, са починали, а други две - на по 14 години, са получили фрактури на долни крака, като едното има фрактура и на таза. Починалите момчета са от село Априлово.

Работата по следствието на случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Търговище. По информация на Апелативната прокуратура във Варна, следва да бъдат направени редица експертизи, в това число и за приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции на всички пътували в авариралия лек автомобил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР