Прокуратурата разследва смъртта на 47-годишен мъж в столичния квартал „Красна

...
Прокуратурата разследва смъртта на 47-годишен мъж в столичния квартал „Красна
Коментари Харесай

Труп след побой заради паркомясто в София

Прокуратурата проверява гибелта на 47-годишен мъж в столичния квартал „ Красна поляна “. Според описа на очевидци мъжът е умрял след побой, а причина за експанзията - битка за паркомясто. Възниква скандал, следва побой, а по-късно потърпевшият е открит мъртъв в дома си, споделя бТВ.

В петък сутринта 47-годишният Велимир Иванов намира колата си с драскотини. Мъжът търси пояснение от собствен комшия, който, по думите на свидетел, реагира нападателно. Следва скандал, прераснал бързо в побой. По думите на очевидеца - без никаква провокация от страна на Велимир.

„ Започна да постанова мощно господина с юмруци в главата, всичко се случи за доста малко време, може би за 5-6 секунди му нанесе към 5-6 юмрука в главата “, споделя очевидецът.

Велимир се свлича на земята, само че въпреки всичко се изправя, но „ във очевидно тежко положение, мъчно говорейки, мъчно движейки се “, добавя очевидецът.

Мъжът се прибира, а малко по-късно се случва най-лошото.

„ Шкафът в банята пада, от съответния звук се разсънвам и търча натам, виждам татко ми на земята целия в кръв “, споделя Ана Иванова, щерка на умрелия.

Близките на Велимир викат кола за спешна помощ. Лекарите установяват гибелта, а повода съгласно тях е инфаркт. По-късно, откакто схващат за побоя, викат полиция. Въпреки следите по ръцете на посочения за причинител от очевидеца, той не е арестуван. Семейството на умрелия търси правдивост и счита, че има късмет казусът да бъде потулен.

По думите на дъщерята на умрелия мъжът, който се счита, че е пребил татко ѝ, е някогашен служител на реда.

„ Съблякоха го, макар че аз мисля, че се е преоблякъл през това време. Той беше си извадил здравно, значи той си е задействал нещата и мисля, че всичко си е оправил по някакъв метод “, споделя Елена Иванова, брачна половинка на умрелия.

Отговорът на въпроса дали гибелта е настъпила в резултат на побоя, ще стане явен, откакто излезе резултатът от аутопсията.

От Софийска градска прокуратура потвърдиха за bTV, че е формирано досъдебно произвеждане по случая, само че към момента няма арестуван.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР