Двата отбора ЦСКА да спрат да се мерят кой е

...
Двата отбора ЦСКА да спрат да се мерят кой е
Коментари Харесай

Паро Никодимов: Двата ЦСКА трябва да се обединят

Двата тима ЦСКА да спрат да се мерят кой е по-голям и да се обединят. За това прикани именитият треньор Аспарух Никодимов. Както е известно, преди няколко дни ЦСКА 1948 стана публично част от елита и през идващия сезон ще се изправи против ЦСКА-София на Гриша Ганчев.  В Сърбия ни се присмиват поради задаващото се дерби ЦСКА-София - ЦСКА 1948

" Нека намерят баланс и се схванат като културни хора в името на ЦСКА. Така по-лесно ще се направи нов стадион, по-лесно ще наваксаме изгубените години. Ще се приближим като организация и финанси до Лудогорец. Да не ставаме за смях. За 1948 влизането в елита е подарък. Не мога да схвана логиката едното състезание да се доиграва, а другото да се приключва. Ще викаме " ЦСКА " на стадиона и няма да разбираме кой от кой е. Но ЦСКА е този, който играе на " Армията ". Цял живот е било по този начин и по този начин и ще бъде. Най-разумното нещо е да се обединят двата тима, няма какво да разделят. Така от следващата година ще бъде същото ЦСКА, което беше. Така единият дърпа напред, а другият обратно и нищо не става. Нито едните ще са добре, нито другите. Ако обичат ЦСКА, би трябвало по този метод да решат въпроса. Къде играят 1948 - по селските игрища? Вижда се и публиката им. Като не им вървят хората на мачовете, защо е този тим. Трябва да си създадат изводите. Друго решение няма, да сплотяват силите и да сме конкурентни. Ако желае ЦСКА да е мощен, би трябвало да има един клуб. Ако би трябвало, да сложат безпристрастен президент ", съобщи Никодимов.  Цветомир Найденов: Ако почитателите пожелаят, можем да се обединим с ЦСКА-София (видео)

Преди няколко дни благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов също заприказва за обединяване, като съгласно него това зависи от почитателите.

Междувременно ултраси на ЦСКА-София към този момент сипят закани по тези на ЦСКА 1948 в обществените мрежи. Те са определяни като " обелки ", " летци ", а клубът им е именуван " цифрата ". Ако обстановката не се промени, дербито сред двата " червени " клуба може да се окаже много взривоопасно и да сътвори предпоставки за ексцесии на " Армията ".

" България през днешния ден "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР