Двамата са женени повече от две години, след изненадващата им

...
Двамата са женени повече от две години, след изненадващата им
Коментари Харесай

Какво се случва с брака на Емили Ратайковски след карантината

Двамата са женени повече от две години, след изненадващата им женитба в Ню Йорк през февруари 2018 година.

И Емили Ратайковски потвърди, че любовта й към Себастиан Беър-МакКлард беше по-силна от всеки път в неделя.

Бившата сърфистка показа в обществените мрежи фотография, на която целува мъжа си през маска на лицето спазвайки прецизно разпоредбите поради пандемията от ковид, а по-късно я изтри.


Постът на супермодела се появява, откакто тя разкри, че счита, че обществената изолираност ще докара до бракоразвод на доста двойки.

Що се отнася до личната й връзка, тя сподели пред списание „ GQ”, че двамаъа със брачна половинка си се намират в добра кондиция.

„ Интересно беше да съм в карантина и да си женен. Чувствам, че доста хора ще се разведат. “, сподели тя. - Но брачният партньор ми и аз сме в положително положение. И мисля, че съм научила доста за това, че съм омъжена, сигурно.”

Емили показа, че познава двама души, които са с позитивни проби за ковид, също по този начин тя приказва за своята тревога и равнища на стрес през това нестабилно време.

„ Мисля, че това е най-трудната част - този противен тип опасност, който е на всички места. Очевидно числата се усилват с всеки минал ден и познавам двама души, чиито проби са позитивни. По-скоро няма по какъв начин да се знае какъв брой дълго ще продължи това или тежестта на това. Мисля, че това основава тревогата при множеството хора. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР