Двама тираджии отиват на съд, заради предложени подкупи в размер

...
Двама тираджии отиват на съд, заради предложени подкупи в размер
Коментари Харесай

Съдят двама тираджии, опитали да подкупят полицаи

Двама тираджии отиват на съд, поради препоръчани подкупи в размер на 50 лева Първият е на 47 години. Той карал камион и занимавал с доставка на плодове и зеленчуци. На 22 май пътувал в посока към Бургас. На автомагистрала „ Тракия “, в региона на Белозем, бил спрян от полицейски патрул. Служителите на Министерство на вътрешните работи направили инспекция на документите и му съобщили, че ще му бъде наложено административно наказване за това, че е разговарял по мобилния телефон по време на придвижване. За да не му сформират акт, водачът предложил рушвет от 50 лева Униформените не взели банкнотата и незабавно уведомили дежурния проверяващ служител на реда.

Вторият изгорен водач е на 58 години. На 4 юни карал в посока към животинския пазар в Раковски. Той бил спрян за инспекция, като полицейските чиновници открили, че транспортира животни без да има нужната документи. За да не му сформират акт, предложил на служителите на реда рушвет от 50 лева И тези чиновници на Министерство на вътрешните работи не взели парите и незабавно уведомили дежурния проверяващ служител на реда.

Така и двамата водачи били задръжани.

От прокуратурата са внесли обвинителни актове против тях, като следва Окръжният съд в Пловдив да насрочи разпоредителни съвещания. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР