Двама от съквартирантите - Джулиана Гани и Енджи Касабие поискаха

...
Двама от съквартирантите - Джулиана Гани и Енджи Касабие поискаха
Коментари Харесай

Само Преди Минути Най-Голямата Тв Звезда На България Рухна В Сълзи В Жив Ефир И Призна Нещо Страшно!

Двама от съквартирантите - Джулиана Гани и Енджи Касабие желаеха амнистия от Мегз. Между силиконката и дизайнерката от Раковски се развихри един от най-жестоките кавги в шоуто - двете се изпълчиха една против друга след думите на Гани, че Миглена се държи унизително към майка си.

" Тя ми сподели, че е същинска с мен. Трябва да й дадем повече обич и съгласие, и аз, и всички. Съжалявам за моето отношение от началото до края на формата, уповавам се Меги да ми елементарни ", обърна се Джулиана към Каканашева.

Енджи Касабие се причисли към Гани. Тя добави, че доста се срамя от себе си поради това, че е надигала звук против Мегз. " И не разбрах по-рано какъв човек си ", добави ливанската диетоложка.

Самата Мегз сервира опрощение към Марти Хранова. А тя се обърна към Джулиана: " Извинявам й се поради думите ми, че не желая да имам щерка като нея. Употребих най-гадните думи, доста я обичам и се надявам да ми елементарни ".

Алекс Богданска и Даниел Златков пък се оказаха с гузна съвест по отношение на Сашка Васева. " В началото бях отрицателно настроена поради навиците и чертите на характера й. Изрекох думи, поради които я наскърбих съществено. После открих, че имаме общи тематики. Тя е усмихната и положителна. Знам, че за теб, Саше, прошката е доста значима, тъй като те прави свободна. Прости ми ", помоли Богданска.

Васева й даде амнистия, каквато заслужи с думите си и Дани Златков: " Искам да й се извиня откровено, а също и на нейното семейство. Позволих си да изрека дума, която жена с нейните триумфи не би трябвало да чува по собствен адрес. Хванах се за минусите й, а не погледнах, че е добър човек. Надявам се, че фамилията ти ще ми елементарни. Искам да се извиня и на тях, когато изляза ".

Сашка върна жеста и изиска амнистия към Алекс, задето се усъмни в нейното непорочие и чистотата на възприятията й към Дани Петканов. Лудия кореспондент се обърна с прочувствени думи към Тото. " Търсех в тебе неточности, нещо отрицателно, въпреки да те бях харесал като съквартирант и другар. Искам да ми простиш, че се ожених за Александра и те подцених, и те изоставих. Прости ми, че не бях твоя брат в Къщата ", разчувства се Петканов.

Когато пристигна редът на Тото, никой не очакваше, че рапърът ще изиска амнистия от началник Петров. " Толкова доста неточности позволих, колкото не съм правил за всичките си 26 години. Сбърках към тебе, човеко, доста! Много приличаш на татко ми. Не знам къде се разминахме, доста неща започнаха да ме палят. Просто съм млад, ти постоянно го казваш, и сгреших доста. Мозъкът ми изключи и стопирах да преценям. Искам да се извиня на дребния ти наследник, който е гледал по какъв начин скачам да те нападам. Това е най-грозното нещо. Постъпих неуместно ", занарежда Тото, написа Пик.

Последен бе началник Петров, който се обърна към Петканови. " Обичам Даниел от ден на ден с всеки минал ден. Лъжех го от самото начало, че утвърждавам брака му с Алекс - подписан в една изкривена действителност. Смятам, че трябваше да се съветват с родителите си, аз като родител не бих желал да пропусна сватбата на детето си. Но гледайки го какъв брой е благополучен, лъжех го, че утвърждавам това, което се случи. Не че не утвърждавам връзката им, не утвърждавам сватбата тук, в Къщата! ".

Думите на началник Петров потопиха в сълзи младоженката Алекс, която в първия момент, когато брачният партньор й скочи на секундата, с цел да елементарни на готвача, не повярва на очите си. " Не мислех, че Дани ще стане и ще прегърне шефа. Когато дамата пристигна да ни ожени, тя попита дали някой знае причина, поради която да не сключих брат. Той замълча, а в този момент.... ", изхлива миската. Но в последна сметка и тя даде амнистия на Петров.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР