Двама наши съграждани, неволно или с предумисъл, успяха да направят

...
Двама наши съграждани, неволно или с предумисъл, успяха да направят
Коментари Харесай

Двама българи пробиха системата за сигурност на мюнхенското летище

Двама наши съграждани, несъзнателно или с умисъл, съумяха да създадат пробив в системата за сигурност на мюнхенското летище. Това заяви във " Facebook " цигуларят Веско Ешкенази. Той описа, че е бил очевидец на случая. Мъжът и дамата се качили в нощния аероплан от Мюнхен за София без билети. " Аз превеждах на двамата в самолета заради обстоятелството, че се намирах най-близо до екипажа ".

Музикантът не споделя елементи от диалога по аргументи са сигурност.



Ето какво написа още той, без редакторска интервенция:

Мъж и жена с български персонални карти бяха свалени от самолета на Луфтханза вследствие професионалното отношение към работата си на едната от стюардесите на борда на полета, която вижда противоречие в броя на пътуващите.

Изведнъж се оказа, че на борда има двама души допълнително. Те са получили бордните си карти на чекин гише на летището в Мюнхен, показвайки персоналните си карти без да имат билет. Тъй като в листата на пътуващите е имало двама пасажери с сходни, само че не същите на техните имена, служителката на чекин гишето не вижда разликата в имената и принтира бордни карти на двамата " късметлии ". На паспортен надзор също не засичат нарушаването, тъй като там се ревизира единствено документа за идентичност.

И по този начин нашите хора се отзовават в самолета за София с дублирани места.

Пилотът на самолета ми показа, че в 26 годишната си процедура като водач за самолетната компания не помни сходен случай. Вече се организира следствие, като този случай се категоризира като сериозен пробив в системата за сигурност на летището. Дано скоро този пробив бъде оправен, тъй като сюжетите за корист могат да са много страшни.

Но през днешния ден едно е несъмнено - мои сънародници преднамерено или несъзнателно още веднъж съумяха да " надвият " системата!...
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР