Двама мъже обраха бензиностанция в Русе навръх 3 март, съобщават

...
Двама мъже обраха бензиностанция в Русе навръх 3 март, съобщават
Коментари Харесай

Обраха бензиностанция в Русе навръх 3 март

Двама мъже обраха бензиностанция в Русе точно на 3 март, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Грабежът е станал малко след среднощ на националния празник.

В полицията постъпил сигнал за обир от бензиностанция на бул. " Христо Ботев " в града.

Служителка в обекта обяснила, че влезнали двама с качулки на главите, които я заплашили, че ще я набият, след което взели към 290 лв. от оборота и избягали.

На местопроизшествието е осъществен оглед и е почнало следствие по случая. Образувано е досъдебно произвеждане.

Припомняме, през последния месец зачестиха случаите на грабежи в страната.

В средата на февруари маскирани и въоръжени ограбиха клон на гише за заплащане на сметки в ж.к. " Дъбника " във Враца. По непотвърдена информация оттова са откраднати 5000 лева

Същия ден маскиран мъж заплаши с револвер личния състав на банков клон в търговски център на бул. " Цар Борис III " в столицата и съумя да открадне 11 000 лв., а в понеделник също имаше банков грабеж - на бул. " Мадрид " в София, при който нападателят отмъкна към 15 000 лв..

На 15 февруари 2019 година маскиран мъж обра сред 10 и 12 000 лева от банков клон в столичния квартал " Суха река ". Тогава сигналът бе подаден към 08:30 часа сутринта.

На 5 октомври 2019 година банков офис в хипермаркет на бул. " Европа ", бе обран в София измежду бял ден. Откраднати са 185 000 лева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР