Двама мъже – на 32 и на 23 години са

...
Двама мъже – на 32 и на 23 години са
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик, има загинали

Двама мъже – на 32 и на 23 години са починали на място през нощта при злополука на пътя Пловдив-Пазарджик. Това заяви пред радио " Фокус "  говорителят на ОДМВР.

``
реклама

При тежката злополука има и още един съществено потърпевш. Сигналът е подаден на 112 към 2 часа. По първични данни, край разклон за село Цалапица в движещ се на заден ход товарен автомобил се блъснала лека кола. На място са починали лидерът на колата и различен пасажер в нея.

В тежко положение в болница е откаран различен юноша, на 22 години. И тримата са от Пазарджик. Камионът е бил ръководен от 45-годишен мъж, няма данни за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Причините са обясняват в границите на досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) – Стамболийски.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР