Двама главни готвачи от Албена се представиха достойно в категорията

...
Двама главни готвачи от Албена се представиха достойно в категорията
Коментари Харесай

Двама готвачи от Албена с награди от Най-добър готвач на БХРА

 Двама основни готвачи от Албена се показаха почтено в категорията " Най-добър готвач на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация 2019 “: Иван Георгиев от " Фламинго Гранд Хотел и СПА “ се подреди на трето място, а незабавно след него в почетната ранглиста е Живко Стоянов от ресторант " Монтголфие “ – " Маритим Хотел Парадайс Блу “.

Един от представителите на Албена в състезанието за първи път беше жури – основният кулинар Симеон Симеонов. Той е взел участие в конкуренцията през 2004 година

" Да оценяваш е малко по-трудно и отговорно, само че по тази причина журито беше формирано от много известни и с огромен опит в кухнята сътрудници. Постарахме се да създадем допустимо най-справедливото класиране съгласно нас “ показа той след края на състезанието.

Основните критерии, по които се правят оценка участниците, са: подготовка и хигиена на работното място, сигурност на работа, потребление на разнообразни техники, съблюдаване на времето за подготвяне и поднасяне на ястията, нововъведения при представянето на даденото меню и несъмнено усет и презентация.

Освен в главните категории – " Най-добър готвач “ и " Най-добър сладкар “ доста участници тази година имаше и в младежките категории – " Най-добър млад готвач “ и " Най-добър млад сладкар “. В нея почтено се показаха няколко участници от ПГ по Туризъм " П. К. Яворов “ в град Добрич – гимназия, с която Албена работи по план за дуално образование.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР