Двама гастрольори, извършили кражба от църква в областния град, са

...
Двама гастрольори, извършили кражба от църква в областния град, са
Коментари Харесай

Закопчаха крадци в Кърджали по горещи следи

Двама гастрольори, направили кражба от черква в регионалния град, са арестувани „ по горещи следи “ от служители на реда от РУ-Кърджали. Това оповестиха от ОДМВР-Кърджали.

След получена информация през вчерашния ден за навлизане в храма и намеса в кутията за дарения са били подхванати заградителни дейности и всеобщи инспекции.

Видински криминалисти проверяват кражба на дарения от храм

На основния път от Кърджали за Черноочене е бил спрян „ Опел “ с врачанска регистрация, ръководен от 31-годишен с 35-годишен пасажер в лекия автомобил. При инспекция на пасажера била открита сума пари, част от която открадната от храма. Полицейските чиновници намерили у лидера суха листна маса, която при осъществен тест реагирала на марихуана. Дрогата е конфискувана.

Двамата гастрольори от гр.Бяла Слатина са арестувани в полицейското ръководство за период до 24 часа. Дежурна оперативна група е направила оглед на мястото на произшествието.

Задържан е мъж, свил портмоне от чанта в храм

Образувани са досъдебни производства за кражба и нелегално владение на наркотично вещество. Изясняването на случая не престават бранш „ Криминална полиция “ и проверяващи служители на реда в РУ-Кърджали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР