Двама депутати от са били на българо-турската граница. Достъпът

...
Двама депутати от  са били на българо-турската граница. Достъпът
Коментари Харесай

Николай Дренчев : На границата ни трябва да изградим стена като тази между САЩ и Мексико

Двама депутати от " " са били на българо-турската граница. Достъпът е свободен, а оградата на мястото е нарязана на части. Това не е инцидентен случай, а система – нашата граница не се охранява, по този начин както би трябвало. Трябва ни стена като на границата сред Съединени американски щати и Мексико. Връщането на незаконни мигранти от Западна Европа ще е проблем за нашата обществена система. Това съобщи Николай Дренчев от " " в предаването „ Още от деня ” по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1443
„ В момента всички мигранти, които влизат у нас, минават пренос. След като влезем в Шенген, те ще ни бъдат връщани назад ”, предизвести той.

По думите му частичното ни приемане в Шенген е политическо решение. „ България е тласкана към Шенген и еврозоната, без да сме подготвени. Стремим се към място, където се съблюдават разпоредбите, нарушавайки разпоредбите ”, счита депутатът от „ Възраждане ”.

„ Чакаме Конституционният съд да се произнесе. Събрали сме нужния брой подписи за привикване на референдума за българския лев. Цвета Рангелова е доста положително предложение за Конституционния съд. Тя има нужния юридически опит и взор към проблематиката ”, сподели Николай Дренчев.

„ Оспорваме измененията в Конституцията. Жалбата обгръща и измененията в правосъдната власт. Народно събрание взе решения, които са в компетенцията само на велико Народно събрание ”, сподели още той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР