Двадесетото издание на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции

...
Двадесетото издание на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции
Коментари Харесай

Най-големият рекламен фестивал в България – ФАРА, се завръща с Творчески и Медиен фестивал през септември

Двадесетото издание на Фестивала на Българската асоциация на информационните организации - ФАРА 2021, ще се организира от 8 до 11 септември в град София. FARA UNUSUAL 2021 се провежда в столицата за пръв път от 2000 година насам, а събитието ще премине под мотото “ Unexpect the expected ”, като за първа година в рамките му се вкарва и Медиен фестивал. Целта на новия Фестивал е да награди работата, която се откроява посредством тактика в потреблението на медийните канали, която трансформира пазара, и води до измерими резултати.

Новости има и в Творческия фестивал . От тази година се вкарва една напълно нова категория - Бранд адаптивност , в която ще се състезават рекламни форми, които трансформират облика, активността или артикул на марката в отговор на непредвидена обществена или пазарна обстановка. В категорията ще се позволяват и рекламни форми, които са реакция в действително време на характерна тематика или значимо за обществото събитие (topicalreal time advertising).

Обновена и разширена също е и подкатегория Социални медии и инфлуенсър маркетинг в категория Digital. Категорията е отворена за всички цифрови форми и формати, употребяващи обществените мрежи, както и рекламни форми, които употребяват извънредно или главно influencer marketing.

Заявки за присъединяване в конкурсната стратегия на ФАРА 2021 ще се одобряват до 25 юни 2021 година Във Фестивала могат да вземат участие рекламни форми и информационни акции, които са основани в България и са осъществени в страната или чужбина, и са публикувани/излъчени/организирани сред 01.01.2019 и 30.04.2021 година

Подробни насоки за присъединяване в Медийния фестивал - правилник, категории, такси - са оповестени.

Регламент за присъединяване, категории, такси и спомагателна информация за Творческия фестивал може да бъде открита.

Заявки за присъединяване ще се одобряват през онлайн система, налична през меню „ “ на уеб страницата на Фестивала

ФАРА 2021 събира още веднъж дружно рекламната общественост с помощта на мощната поддръжка от Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо.

За повече информация следете  

ФАРА

Целта на Фестивала е да показва достиженията на информационната промишленост в България и да отличи най-хубавите рекламни форми и информационни акции. Най-големият рекламен фестивал в България и се провежда от 2000 година от БАКА. Обединява в себе си конкурс на информационни хрумвания и лекционен панел с присъединяване на уважавани интернационалните лектори. Във ФАРА вземат участие експерти от информационния отрасъл, представители на креативен специалности, режисьори, продуценти, водещи рекламодатели, маркетинг експерти, медии.  

БАКА

Българската асоциация на информационните организации е основана през 1995 година като самостоятелна, доброволна социална организация. Българската асоциация на информационните организации е основана като браншова организация, с цел да способства за одобряването на рекламната активност като значима и неотменна сфера в модерната пазарната стопанска система, за одобряване на позитивния имидж на рекламата измежду необятната общност и за просторно информиране на обществото във връзка с цялостната информационна тактика и политика на организацията и нейните членове.

Основните цели на Българската асоциация на информационните организации са: да развива и утвърждава високи професионални стандарти и професионална нравственос измежду членовете си без изключение, да пази професионалните ползи на членовете си пред обществеността, държавни и публични органи и други юридически лица, да се включи в интернационалния продан на информация сред асоциации и други организации със сходни цели и задания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР