Два месеца след като скъсаха всякаква връзка с цивилизацията и

...
Два месеца след като скъсаха всякаква връзка с цивилизацията и
Коментари Харесай

Масов рев във Фермата

Два месеца откакто скъсаха всякаква връзка с цивилизацията и с околните си, участниците в хитовото риалити „ Фермата “ получиха новини за първи път от тях.

Писмата от фамилиите им бяха премия за положителното им показване на историческата игра. Пликовете с думи от най-скъпите разплакаха всички, до момента в който четяха на апетит пред останалите.

Първа персоналната си кореспонтденция прочете Марина, която беше подкрепена от дребния си наследник Калоян. „ Представи си го като един футболен мач, последните минути са най-тежки, стиснеш ли зъби и ги смачкаш, ще спечелиш. Без да плачеш, обичам те “, написал младежът.

Дарина научи, че дребният й внук от сина и Симеон към този момент е проходил, до момента в който тя е в риалитито.

А танцьорът Калоян получи съвет от най-големия престиж в живота си –„ не се давай на тия пишлемета, внимавай по какъв начин се държиш с другарите си “, посъветва го дядо му.

Най-много сълзи за следващ път проля Яни, прочут с сензитивната си натура. Той обаче накара останалите да се заливат от смях през сълзи, до момента в който се тръшкаше, че веднага ще се разплаче.

„ Аз съм си плачльо “, не се срами да признае мъжките сълзи ергенът. „ Да ме заколят няма да ревна, но за такива неща си рева “, прям беше Яни.

Източник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР