В китайската социална мрежа Weibo се появи информация за една

...
В китайската социална мрежа Weibo се появи информация за една
Коментари Харесай

Нов обрат: iPhone 16 Pro Max ще има две нови камери

В китайската обществена мрежа Weibo се появи информация за една от най-важните промени в бъдещия суперфлагман на Apple – iPhone 16 Pro Max. Очевидно компанията най-сетне ще оборудва топ устройството с две нови камери.

Според известния блогър OvO Baby, който разполага с вътрешна информация, iPhone 16 Pro Max ще получи съществена камера със специфичния оптичен датчик Sony IMX903, с резолюция 48 MP. Тя ще бъде допълнена от нов 48 MP ултраширокоъгълен обектив, който ще улавя повече светлина и ще прави по-добри фотоси при снимане в режим 0,5x в условия на слаба осветеност. Да напомним, че всички сегашни смарт телефони на Apple са оборудвани с 12MP датчик с ултраширокоъгълен обектив.

По-младшият iPhone 16 Pro ще резервира същия 48MP датчик Sony IMX803, който се употребява в сегашните модели iPhone 15 Pro, само че ще получи 48MP датчик с ултраширокоъгълна оптика.

Струва си да се означи, че и дру инсайдъри по-рано са споменавали за усъвършенствания в камерата на iPhone 16 Pro Max. Новият датчик доста ще увеличи качеството на снимане със смарт телефона, с помощта на многостепенния си дизайн, 14-битовия аналогово-цифров преобразувател и технологията за цифрово увеличаване на динамичния диапазон и надзор на шума (DCG).

Очаква се Apple да показа серията iPhone 16 в средата на месец септември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР