Два месеца преди публикуването на биографичната книга на херцога и

...
Два месеца преди публикуването на биографичната книга на херцога и
Коментари Харесай

Хари и Меган разказват истината за Мегзит - slava.bg

Два месеца преди публикуването на биографичната книга на херцога и херцогинята на Съсекс, източници от близкия кръг на кралското семейство означават, че се опасяват от разкритията в Бъкингамския замък и че принц Уилям ще бъде показан в доста неподходяща светлина.

Един от създателите на дълго чаканата обява, английският публицист Омид Скоби, побърза да увери почитателите на принц Хари и Меган Маркъл, че всички разкрития на съпрузите ще доближат до читателите без промени.

Според източника на английския таблоид „ The Sun “, „ книгата може да аргументи на кралското семейство толкоз огромни вреди, колкото изявлението с принцеса Даяна и Мартин Башир “, записано и издадено през 1995 година

Тогава лейди Ди призна, че се усеща застрашена от новите си родственици, само че не се опасява от тях, тъй като знае за поддръжката на доста други хора.

И въпреки че никой не знае какво тъкмо са споделили херцозите на Съсекс пред Омид Скоби и Каролин Дюран, кралското семейство се тормози, че принц Уилям ще получи най-вече рецензии. „ Има боязън, че той ще бъде показан като безсърдечен изверг, който се опълчва на положителните филантропи Хари и Меган “, издава източникът.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР