“Думата руснак се превръща в мръсна дума. Нещо, което аз

...
“Думата руснак се превръща в мръсна дума. Нещо, което аз
Коментари Харесай

Паси: Путин надмина Хитлер. Превърна се в абсолютно зло

“Думата руснак се трансформира в мръсна дума. Нещо, което аз не желая да се случи. Обикновеният руснак е най-страдащият човек сега и най страдащият дълготрайно, както украинският човек. И доста ми се желае да създадем тъй че да протегнем ръка както на украинския народ, по този начин и на страдащите съветски хора, които са под ботуша на Путин “, сподели Паси.

Той прикани и българското държавно управление да употребява неповторимия късмет да се превъоръжим по отношение на подписания от американския президент Джо Байдън закон “Заем-наем “.

По силата на този закон Вашингтон ще похарчи 40 милиарда $ за оръжейни, икономическа и филантропична помощ за Украйна. Аналог на програмата има от времето на Втората международна война. По думите на Паси подписаният от Байдън закон дава опция и на източноевропейските страни, които са наранени от войната. Именно от това би трябвало да се възползва от България. Паси го дефинира като “златен шанс”. За да се случи това обаче, кабинетът би трябвало да се задейства, счита Паси.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР